Het kan behoorlijk problematisch zijn wanneer je gezonde seksuele relaties niet kunt onderhouden, omdat je problemen hebt met het krijgen van een erectie. Gelukkig is voor ieder probleem een oplossing en daarom is Kamagra 100 mg in het leven geroepen. In dit artikel gaan we het hebben over kamagra 100 mg en de bijwerkingen er van.

Er zijn genoeg mannen die last hebben van disfunctie van de erectie. Het is niet iets om voor te schamen, maar het kan wel bijzonder vervelend zijn. Om je seksleven goed om peil te houden, kun je er voor kiezen om kamagra te gebruiken. Kamagra is eigenlijk hetzelfde als Viagra, maar dan een goedkoper merk.

Wat is kamagra 100mg

De werkende stof sildenafil in Kamagra stimuleert de bloed toevoer richting de penis, waardoor mannen met erectieproblemen makkelijker een erectie kunnen krijgen. Bij mensen die geen erectie kunnen krijgen, ontspannen de bloedvaten niet tot nauwelijks, waardoor het krijgen van een erectie onmogelijk is. De stof sildenafil laat de bloedvaten in de penis ontspannen, waardoor deze vol kunnen lopen met bloed en er een erectie ontstaat.

Bijwerkingen van 100mg Kamagra

Alhoewel de kans klein is, bestaat er een kans dat er bijwerkingen na het gebruik van kamagra 100mg optreden. De meest voorkomende kamagra 100 mg bijwerking zijn uitslag en allergische reacties. Ook kan het voorkomen dat je hardkloppingen als kamagra 100mg bijwerking krijgt. Andere bijwerkingen zijn: kortademigheid, pijn op de borst en een te hoge bloeddruk.

Uit onderzoek blijkt dat bij 2% van de testpersonen een kamagra 100mg bijwerking op trad. Een klein deel kreeg last van hardkloppingen, terwijl anderen last kregen van het zenuwstelsel, zintuigen en/of diarree. Echter gaat het hier om een klein percentage, waardoor je kamagra 100mg voor 98% zeker geen bijwerkingen heeft.

Wanneer je ziek bent of last hebt van een bepaalde aandoening, kun je het beste even contact opnemen met de dokter.